Bygga pool i Enköping

Vi bygger swimmingpools som är perfekt anpassade till markförutsättningarna på din tomt. En pool som byggts av oss håller för svenskt klimat och kommer tveklöst bringa glädje för lång tid framöver. Vi är en totalentreprenör som kan utföra bygget av hela din poolanläggning, inklusive eventuellt pooldäck, poolhus, soltak eller dylikt.

Vilken typ av pool vill du ha?

Vilken typ av pool du ska bygga är dels en fråga om budget, men också en fråga om dina tomtförutsättningar. Vi hjälper dig mer än gärna med rådgivning kring detta, med målsättningen att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt för att uppfylla din dröm om en egen pool.

  • Glasfiberpool
  • Thermoblockpool
  • Gjuten betongpool

Vi finns i Enköping – vi utför poolbyggen där och i närområdet

Vi finns tillgängliga för poolbyggen och annan markentreprenad i och runt Enköping. Till närområdet räknar vi orter som till exempel Västerängen, Västerdalen, Graneberg, Upplands-Bro och Bålsta.

Begär ut en kostnadsfri offert för bygget av din pool

Vad du får betala för att bygga en pool varierar beroende på vilken typ av pool det rör sig om, och hur stor den ska vara. Du kan höra av dig till oss för konsultation, om du vet exakt vilken pool du vill ha kan du ta del av din kostnadsfria offert direkt.

Vi utför även lägga betongplattor i Enköping

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här