Bygga trappa i sten & betong i Enköping

En trappa i sten eller betong kan vara ett vackert såväl som praktiskt inslag i en kuperad trädgård. Vi är en markentreprenör som bygger sten- och betongtrappor med välbeprövade arbetsmetoder som garanterat håller.

Ett pålitligt alternativ för din markentreprenad

Vi är glada över att numera kunna betrakta oss själva som en välrenommerad markentreprenör med många lyckade kundprojekt i bagaget. Detta kan vi tacka våra egna höga kvalitetskrav för och vår målsättning att bygga långsiktiga kundrelationer genom att leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder.

Små och stora anläggningsarbeten i Enköping med omnejd

Vi konstruerar trappor i sten och betong åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner, företag och fastighetsägare i bland annat Bergvreten, Skokloster, Fjärdhundra, Håbo och Grillby. Förutom att bygga stentrappor kan vi erbjuda helhetslösningar inom till exempel trädgårdsrenoveringar. I det avseendet kan vi hjälpa till med allt från stensättning till anläggning av rabatter, odlingar, gräsmattor och mer därtill.

Hur kan vi stå till tjänst? Kontakta oss och berätta om dina önskemål

Vi finns här redo att svara på dina frågor om trädgårdsanläggning, byggen av sten- och betongtrappor samt annan markentreprenad. Vi finns tillgängliga via kontaktformuläret på den här hemsidan eller, under kontorstid, via telefon. Alla förfrågningar besvaras så snart det bara går.

Vi utför även trädgårdsanläggning i Enköping

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här