Stenläggning uppfart i Enköping

Letar du efter en skicklig markentreprenör som enkelt och smidigt kan hjälpa dig lägga sten på en uppfart? Då har du hittat rätt.

Vi stenlägger din uppfart med hållbart resultat

Stenläggning må verka som relativt enkelt att utföra, det kräver dock en hel del finess och yrkeskunnande. I alla fall om det är så att man inte vill att stenarna ska förskjutas inom en snar framtid. Våra utbildade stensättare har samlat på sig erfarenheterna som krävs för att skapa stensättning som håller i alla markförutsättningar du hittar i och runt Enköping.

Förarbetet är viktigt

Många brister i förarbetet när det gäller stenläggning, trots att det är det viktigaste arbetsmomentet. Vi använder väl beprövade och moderna arbetsmetoder för att garantera att du får ett hållbart resultat. Vi jobbar dessutom aktivt med uppföljning och ger full garanti för alla tjänster vi utför.

Stenläggning i Enköping med kranskommuner

Vi lägger sten för uppfarter och utför annan markentreprenad åt kunder i och runt Enköping. Vårt arbetsområde inkluderar bland annat Korsängen, Skokloster, Fjärdhundra, Bergvreten och Grillby.

Hör av dig för att få en gratis offert för din stenläggning

Berätta för oss hur stor uppfarten är och vilken typ av material som ska användas – vi kan ge rådgivning kring det sistnämnda. Vi återkopplar så snabbt vi kan med ett gratis kostnadsförslag.

Vi kan även hjälpa er med stensättning runt huset i Enköping

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här