Bygga stödmur i Enköping

Vill du ha hjälp att bygga en stödmur och/eller markutjämning? Vi är en markentreprenör med stor vana av den typen av projekt. Vi har hjälpt bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner att skapa säkrare och mer användbara trädgårdar genom markutjämning. Vi jobbar i bland annat Bryggholmen, Boglösa, Korsängen, Örsundsbro, Åkersberg och andra orter runt Enköping.

Skapa ytor för odling, uteplatser med mera

Markutjämning är ett bra sätt att göra en kuperad tomt mer användbar. Genom att plana ut sluttningar får du ytor som kan användas för uteplatser, odling, nybyggnationer och annat. Ibland kan markutjämning också vara en fråga om säkerhet, exempelvis om småbarn ofta vistas på tomten.

Stödmurar som kompletterar tomten eller fastigheten

Genom rätt materialval kan en stödmur vara ett vackert inslag på en tomt. Eftersom vi har utfört den här typen av jobb under lång tid har vi stor vana av att ta fram materialalternativ som bidrar till tomtens estetiska utseende.

Kontakta oss med din offertförfrågan

Genom att skriva till oss, via e-post eller vårt kontaktformulär, eller ringa under kontorstid kan du begära ut din kostnadsfria offert redan idag. Beskriv så gott du kan vad du vill ha hjälp med. I vissa fall gör vi gärna ett besök på arbetsplatsen innan vi ger ut en offert. Hembesöket är i sådana fall självklart helt kostnadsfritt.

Vi kan även hjälpa er med bygga trappa i sten och betong i Uppsala

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här